Wat is Collectieve inkoop Zonnepanelen?

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gestart door Vereniging Eigen Huis. Deze collectieve inkoop bundelt de vraag naar zonnepanelen en biedt een compleet zonnestroompakket, met hoge kwaliteit panelen en omvormer. Het pakket is inclusief installatie, monitoring en garanties. Het voordeel van een collectieve inkoop is dat de zonnepanelen, omvormers en andere materialen tegen een heel scherpe prijs ingekocht kunnen worden.

Een samenwerking met

Zonnepanelen

CSUN zonnepaneel standaard
Standaard
CSUN 275 Wp blauw

Een wereldwijd geliefd polykristallijn paneel door zijn uitstekende prestaties en superieure betrouwbaarheid.


Vermogen
275 Wp
Afmetingen
1.640 x 990 x 35 mm
Gewicht
18,3 kg
Cellen
Polykristallijn
Frame / backsheet
Zilver / wit
Garantie
10 jaar
Download product sheet
CSUN zonnepaneel all-black
All-Black
CSUN 290 Wp zwart

Alle voordelen van het standaard paneel, maar door de zwarte kleur van de monokristallijne cellen esthetisch aantrekkelijker.


Vermogen
290 Wp
Afmetingen
1.640 x 990 x 35 mm
Gewicht
18,3 kg
Cellen
Monokristallijn
Frame / backsheet
Zwart / zwart
Garantie
10 jaar
Download product sheet

Omvormer

Growatt omvormer
Growatt*

De omvormer is een onmisbare schakel in de maximale efficiëntie en veiligheid van jouw zonnestroomsysteem, en probeert zoveel mogelijk energie uit de zonnepanelen te halen en deze om te zetten in wisselstroom voor het elektriciteitsnetwerk. De uiterst efficiënte en stille Growatt omvormer wordt gekozen op basis van jouw situatie: oriëntatie, dakhelling en het aantal zonnepanelen.

De omvormer kan zowel via WiFi als een ethernet kabel met het internet worden verbonden. Op deze manier is je zelf opgewekte duurzame energie gemakkelijk te monitoren via Growatt’s online portal en iOS of Android app.

Alle bij jouw zonnestroomsysteem mogelijk leverbare Growatt omvormers krijgen 10 jaar productgarantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in- en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

* De afgebeelde omvormer is gebaseerd op een systeem met 12 zonnepanelen.

Montagesysteem

Sunstruction montagesystemen
Sunstruction*

Het Sunstruction montagesysteem garandeert een zo stevig mogelijke bevestiging en optimale instralingshoek van de panelen op jouw dak en wordt gekozen op basis van de oriëntatie van jouw zonnestroomsysteem en daktype.

Alle Sunstruction montagesystemen zijn gemaakt van aluminium en daardoor sterk, licht en duurzaam. Ze krijgen 20 jaar productgarantie mee, zijn TNO getest en voldoen aan de NEN 7250 veiligheidseisen voor windbelasting.

* De afgebeelde montagematerialen zijn gebaseerd op een schuin dakpannen- en plat dak systeem.

* De afgebeelde omvormer is gebaseerd op een systeem met 12 zonnepanelen.

* De afgebeelde montagematerialen zijn gebaseerd op een schuin dakpannen- en plat dak systeem.

Fabrikanten

CSUN
CSUN

CSUN is een vooraanstaande fabrikant van zonnecellen en zonnepanelen, met uitgebreide ervaring in de zonnestroom industrie, en staat bekend om haar uitstekende innovatie, efficiëntie en kwaliteit. Het bedrijf heeft maar liefst meer dan 3 GW aan zonnepanelen verkocht.

Growatt
Growatt

Met haar R&D team van meer dan 100 engineers, richt het in 2010 opgerichte Growatt zich specifiek op kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke zonnestroom omvormers. Ze zijn daarmee een top speler voor dit product en streven daarnaast naar de beste service.

Sunstruction Sunstruction
Sunstruction

Sunstruction ontwikkelt en produceert al meer dan 10 jaar sterke, lichte en duurzame montagesystemen voor zonnepanelen. Als dochteronderneming van SolarNRG blijft de productie in eigen beheer, daardoor blijven de kosten laag en kan er continu geïnnoveerd worden.

Persoonlijke pagina

Hier kun je al jouw informatie vinden en beheren.

Download alle documenten

Mocht je de instructiebrief, algemene voorwaarden of pakketinformatie niet meer bij de hand hebben, dan kun je deze hier downloaden.

Download hier

Vragen

Heb je toch nog vragen over dit aanbod? Dan kun je bellen naar 0174 - 752 585,
contact op nemen of je vraag te stellen via WhatsApp

Op werkdagen van 08:00 tot 12:30
en van 13:00 tot 17:00 uur

Vrijdagmiddag stoppen we een half uurtje eerder
en op officiële feestdagen zijn we gesloten

Stel je vraag