Nederland / Nederlands

Wijkcollectieven

Uit onderzoek is gebleken dat een steeds groter aantal mensen in Nederland graag zelf energie wil opwekken en positief staat tegenover zonnepanelen. De toekomst voorspelt een enorme toename van zonnestroomsystemen. Omdat de laatste jaren de prijzen van zonnepanelen flink gedaald zijn en u zelfs de BTW kunt terugvragen 1, wat de terugverdientijd sterk verkort, kunt u nu veel meer en sneller voordeel halen uit een zonnestroomsysteem.

Omdat de meeste mensen hun wijk ook graag goed verzorgd zien is het belangrijk dat de uitstraling niet wordt verstoord door allerlei verschillende soorten zonnestroomsystemen. SolarNRG biedt daarom wijkcollectieven met gelijksoortige zonnepanelen, waardoor het wijkbeeld niet wordt verstoord.

Vragen

Indien u vragen heeft over een collectieve aankoop, het aanbod of de levering, neem dan gerust contact met ons op via info@solarnrg.nl of bel 0174 – 444 171.

1 Wij verzorgen middels onze BTW Service voor u als particulier de BTW teruggaaf bij aanschaf van een compleet zonnestroomsysteem.

Deel deze pagina