Nederland / Nederlands

De producten

Panelen

Standaard (Canadian Solar CS6P-265P)

Een wereldwijd geliefd polykristallijn paneel door zijn uitstekende prestaties en superieure betrouwbaarheid.

Specificaties

Vermogen: 265 Wp
Maat: 1638 × 982 × 40 mm
Gewicht: 18,0 kg
Kleur: Blauw
Frame: Aluminium / zilver
Rendement: 16,47%
Productgarantie: 10 jaar
Vermogensgarantie: Eerste 10 jaar 90%, volgende 15 jaar 80%

Datasheet

Omvormers

De omvormer is een onmisbare schakel in de maximale efficiëntie en veiligheid van uw zonnestroomsysteem en probeert zoveel mogelijk energie te halen uit uw panelen en deze om te zetten in wisselstroom voor het elektriciteitsnetwerk.

Growatt*

De uiterst efficiënte en stille Growatt omvormer wordt gekozen op basis van uw situatie: oriëntatie, dakhelling en het aantal zonnepanelen.

Uw omvormer kan zowel via WiFi als een ethernet kabel met het internet worden verbonden. Op deze manier is uw zelf opgewekte duurzame energie gemakkelijk te monitoren via Growatt’s online portal en iOS of Android app.

Alle bij uw zonnestroomsysteem mogelijk leverbare Growatt omvormers krijgen 10 jaar productgarantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in- en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

*De afgebeelde omvormer is gebaseerd op een systeem met 12 zonnepanelen.

SolarEdge*

De uiterst efficiënte en betrouwbare SolarEdge omvormer wordt gekozen op basis van uw situatie: oriëntatie, dakhelling en het aantal zonnepanelen.

Uw omvormer kan zowel via WiFi als een ethernet kabel met het internet worden verbonden. Op deze manier is uw zelf opgewekte duurzame energie gemakkelijk te monitoren via SolarEdge’s online platform en iOS of Android app.

Alle bij uw zonnestroomsysteem mogelijk leverbare SolarEdge omvormers krijgen 12 jaar productgarantie mee en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid, in- en uitvoerspanning en netwerk standaarden.

*De afgebeelde omvormer is gebaseerd op een systeem met 12 zonnepanelen.

Montagesysteem

Sunstruction*

Het Sunstruction montagesysteem garandeerd een zo stevig mogelijke bevestiging en optimale instralingshoek van de panelen op uw dak en wordt gekozen op basis van de oriëntatie van uw zonnestroomsysteem en uw daktype.

Er zijn complete en passende oplossingen voor zowel schuine en platte daken en meerdere types dakbedekking. SolarNRG selecteert en installeert voor u het best passende systeem.

Alle Sunstruction montagesystemen zijn gemaakt van aluminium en daardoor sterk, licht en duurzaam. Ze krijgen 20 jaar productgarantie mee, zijn TNO getest en voldoen aan de NEN 7250 veiligheidseisen voor windbelasting.

*De afgebeelde montagematerialen zijn gebaseerd op een schuin
dakpannen- en plat dak systeem.

Vragen

Indien u vragen heeft over één of meerdere van de producten, dan kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0174 - 752 585 (ma - vrij, 8:00u - 17:00u) of door een e-mail te sturen naar offerteveh7@solarnrg.nl.

Bijlagen:

Deel deze pagina