Nederland / Nederlands

Vereniging Eigen Huis Zuid-Nederland 2016

SolarNRG heeft recentelijk, na zorgvuldige selectie, de aanbesteding voor ronde 7 van Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in Zuid-Nederland gewonnen. Deze ronde is begin april van start gegaan.

“SolarNRG werkt enkel met A-merk fabrikanten, die kwalitatief hoogwaardige producten leveren. De montagesystemen worden in eigen beheer gemaakt, zijn TNO getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. De basis van ons bedrijf vormt een eerlijke voorlichting en het streven naar het best passende systeem bij uw situatie” -Directeur Marco van Veen

Wat is Collectieve Inkoop Zonnepanelen?

Collectieve Inkoop Zonnepanelen is een initiatief van Vereniging Eigen Huis. Vereniging Eigen Huis komt op voor de belangen van eigenwoningbezitters, hierbij hoort ook het bieden van laagdrempelige en innovatieve manieren om energie te besparen.

Uit onderzoek onder hun leden is gebleken dat een steeds groter aantal graag zelf energie wil opwekken en positief staat tegenover zonnepanelen.

eigenwoningbezitters, bundelt de inkoopkracht van haar leden om zo een zeer scherp aanbod te realiseren van zonnestroomsystemen. Collectieve Inkoop Zonnepanelen biedt een totaaloplossing waarbij gemak gecombineerd wordt met kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Inkoop, transport, levering, installatie en garantie zijn bij die prijs inbegrepen.

De eerste stap is uitzoeken of uw dak in aanmerking komt en hoeveel panelen erop passen. Dat kan eenvoudig en snel via de Dakcheck van Vereniging Eigen Huis. Wanneer u deze Dakcheck heeft doorlopen en uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met daarin hoeveel u eventueel zou moeten investeren en hoeveel u kunt besparen.

Vragen

Indien u vragen heeft over deze collectieve inkoop, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0174 - 752 585 (ma - vrij, 8:00u - 17:00u) of door een e-mail te sturen naar offerteveh7@solarnrg.nl.

Deel deze pagina