Nederland / Nederlands

De fabrikanten

JA Solar

Opgericht in 2005 en sinds 2010 wereldwijd toonaangevend producent van high-performance zonnestroom producten. Efficiënte connectie van de individuele zonnecellen in de panelen van JA Solar garandeert bijzonder hoge prestaties en hogere vermogensklassen.

SAJ

Met haar Amerikaanse technische achtergrond en een sterk en ervaren R&D team verlegt SAJ continu de lat van de belangrijkste technische aspecten van hun omvormers. Door de hoge kwaliteit van hun producten en hun uitgebreide service, hebben ze al meer dan een miljoen units verkocht.

Sunstruction

Sunstruction ontwikkelt en produceert al meer dan 10 jaar sterke, lichte en duurzame montagesystemen voor zonnepanelen. Als dochteronderneming van SolarNRG blijft de productie in eigen beheer, daardoor blijven de kosten laag en kan er continu geïnnoveerd worden.

Vragen

Indien u vragen heeft over één of meerdere van de fabrikanten, dan kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0174 - 752 585 (ma - vrij, 8:00u - 17:00u) of door een e-mail te sturen naar sze@solarnrg.nl.

Deel deze pagina