Nederland / Nederlands

SamenZonneEnergie Zuid-Holland 2017

SolarNRG heeft de veiling voor de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie Zuid-Holland 2017 gewonnen. Alle deelnemers hebben inmiddels een persoonlijk aanbod ontvangen voor een compleet zonnestroom pakket, inclusief installatie en monitoring; met de scherpe prijs uit de veiling.

Voorafgaand aan de veiling is SolarNRG gekwalificeerd op basis van onze bedrijfsprocessen, ervaring en financiële stabiliteit. De producten die SolarNRG aanbiedt, voldoen aan de strenge voorwaarden van SamenZonneEnergie. Belangrijk daarbij is de kwaliteit van de producten, de stabiliteit van de fabrikanten en de impact van de verschillende producten op het milieu. Deze punten zijn afzonderlijk gecontroleerd door onafhankelijke instanties.

“SolarNRG werkt enkel met A-merk fabrikanten, die kwalitatief hoogwaardige producten leveren. De montagesystemen worden in eigen beheer gemaakt, zijn TNO getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. De basis van ons bedrijf vormt een eerlijke voorlichting en het streven naar het best passende systeem bij uw situatie” -Directeur Marco van Veen

Wat is SamenZonneEnergie?

De groepsaankoop SamenZonneEnergie is gestart door Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen. Deze groepsaankoop bundelt consumentenvraag en biedt een compleet zonnestroom pakket, met hoge kwaliteit panelen en omvormer. Dit pakket is inclusief installatie en monitoring! Het voordeel van een groepsaankoop is dat de panelen, omvormers en andere materialen tegen een scherpe prijs ingekocht kunnen worden en daar plukt u de vruchten van. Ruim 4.675 inwoners van de provincie Zuid-Holland hebben zich ingeschreven voor de groepsaankoop.

Op 23 maart organiseerde iChoosr een veiling onder alle gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. SolarNRG deed daarbij het scherpste bod en mag u daarom nu een persoonlijk aanbod doen. Hier zijn we natuurlijk super blij mee en we kijken er al naar uit om uw dak vol te leggen met panelen, zodat u binnenkort van uw zelf opgewekte duurzame energie kunt gaan genieten.

U heeft nog tot en met 9 mei de tijd om te beslissen. Wanneer u een persoonlijk aanbod accepteert, dan zullen wij uiterlijk eind december 2017 een compleet zonnestroomsysteem installeren. Heeft u zich nog niet ingeschreven en woont u in de provincie Zuid-Holland? Schrijf u dan hier in en ontvang direct een persoonlijk aanbod!

Vragen

Indien u vragen heeft over deze groepsaankoop van SamenZonneEnergie, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van SamenZonneEnergie door te bellen naar 0800 - 020 03 57 (ma - vrij, 9:00u - 17:00u) of door een e-mail te sturen naar zuidholland@samenzonneenergie.nl.

Heeft u reeds een aanbod geaccepteerd en aanbetaald, dan hebben wij uw gegevens ook gekregen van SamenZonneEnergie. Vanaf dat moment kunt u met uw vragen ook terecht bij ons, door te bellen naar 0174 - 752 585 (ma - vrij, 8:00u - 17:00u) of door een e-mail te sturen naar sze@solarnrg.nl.

Bijlagen:

Deel deze pagina