Nederland / Nederlands

Profiteer van onze ervaring

We zijn al sinds 2003 actief op de Nederlandse markt voor zonne-energie en hebben daarom een schat aan ervaring, met alle mogelijke zonnestroomsysteem opstellingen en configuraties. Als dealer of installateur kunt u hier ideaal gebruik van maken. Wij zijn de groothandel en distributeur voor de toekomst!

Ruime voorraad

Onze vestiging in Poeldijk huist een 4.300 m2 groot magazijn met 430 producten en tot wel 20.000 mogelijke configuraties. Door onze betrouwbare voorraadniveaus kunnen we altijd snel en efficiƫnt uitleveren. Ons magazijn is uw magazijn.

Technische ondersteuning

Ons engineering team biedt assistentie bij het ontwerpen, plannen en afleveren van uw bestellingen en zij kunnen al uw technische vragen duidelijk beantwoorden, waardoor u zich alleen nog maar hoeft te richten op de verkoop en installatie. Bovendien verzorgt onze service afdeling met enige regelmaat cursussen en trainingen, waar zij hun kennis rondom de laatste ontwikkelingen met u kunnen delen.

Commerciële ondersteuning

Daarnaast bieden wij commerciƫle ondersteuning met onze geavanceerde web-based app Sunconn. Deze software stelt SolarNRG dealers en installateurs in staat om zeer eenvoudig en snel offertes uit te brengen.

Montagemateriaal

Ons montagemateriaal is eenvoudig en snel in gebruik en wordt bovendien voor u op maat gemaakt in het magazijn. Dit betekent dat boren en zagen op locatie verleden tijd is.

Meld u aan als SolarNRG dealer of installateur

Via onderstaand formulier kunt u zich bij ons aanmelden als dealer of installateur.

Deel deze pagina