Nederland / Nederlands

Collectieve Inkoop Zonnepanelen Zuid-Holland en Zeeland

SolarNRG heeft de veiling voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen Zuid-Holland en Zeeland gewonnen. Alle deelnemers hebben inmiddels een persoonlijk aanbod ontvangen voor een compleet zonnestroom pakket, inclusief installatie, garanties en monitoring; met de scherpe prijs uit de veiling.

Voorafgaand aan de veiling is SolarNRG gekwalificeerd op basis van onze bedrijfsprocessen, ervaring en financiële stabiliteit. De producten die SolarNRG aanbiedt, voldoen aan de strenge voorwaarden van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Belangrijk daarbij is de kwaliteit van de producten, de stabiliteit van de fabrikanten en de impact van de verschillende producten op het milieu. Deze punten zijn afzonderlijk gecontroleerd door onafhankelijke instanties.

“SolarNRG werkt enkel met A-merk fabrikanten, die kwalitatief hoogwaardige producten leveren. De montagesystemen worden in eigen beheer gemaakt, zijn TNO getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. De basis van ons bedrijf vormt een eerlijke voorlichting en het streven naar het best passende systeem bij uw situatie” -Directeur Marco van Veen

Wat is Collectieve Inkoop Zonnepanelen?

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gestart door Vereniging Eigen Huis. Deze collectieve inkoop bundelt consumentenvraag en biedt een compleet zonnestroom pakket, met hoge kwaliteit panelen en omvormer. Dit pakket is inclusief installatie, garanties en monitoring! Het voordeel van een collectieve inkoop is dat de panelen, omvormers en andere materialen tegen een scherpe prijs ingekocht kunnen worden en daar plukt u de vruchten van.

SolarNRG deed bij een veiling onder alle gekwalificeerde zonnestroomleveranciers het scherpste bod en mag u daarom nu een persoonlijk aanbod doen. Hier zijn we natuurlijk super blij mee en we kijken er al naar uit om uw dak vol te leggen met panelen, zodat u binnenkort van uw zelf opgewekte duurzame energie kunt gaan genieten.

Deelnemers van de collectieve inkoop hebben nog tot en met 20 juni de tijd om te beslissen. Wanneer u een persoonlijk aanbod accepteert, dan zullen wij uiterlijk eind januari 2019 een compleet zonnestroomsysteem installeren.

Vragen

Indien u vragen heeft over dit aanbod, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Vereniging Eigen Huis door te bellen naar 033 - 450 77 50 (ma - do 9:00u - 21:00u, vrijdag 9:00u - 16:30u) of door een e-mail te sturen naar eigenhuiszon11@ichoosr.com.

Heeft u reeds een aanbod geaccepteerd en aanbetaald, dan hebben wij uw gegevens ook gekregen van Vereniging Eigen Huis. Vanaf dat moment kunt u met uw vragen ook terecht bij ons, door te bellen naar 0174 - 752 585 (ma - vrij, 8:00u - 17:00u) of door een e-mail te sturen naar collectief@solarnrg.nl.

Deel deze pagina