Nederland / Nederlands

SolarNRG bedankt

SolarNRG is sinds vandaag weer operationeel! Met man en macht is afgelopen dagen hard gewerkt om het bedrijf zo snel mogelijk weer up and running te hebben. En niet zonder resultaat! Sinds vandaag is SolarNRG weer volledig bereikbaar en kunnen de bestelde zonne-energiesystemen weer worden uitgeleverd en geïnstalleerd.

Deze snelle ‘wederopstanding’ is mede mogelijk gemaakt door de familie Olsthoorn en alle werknemers van SolarNRG. En de volgende bedrijven (bovendien wil SolarNRG iedereen bedanken die niet hieronder genoemd is, maar zich wel heeft ingezet):

Muller / Dame Assurantien B.V.
Muller/Dame Assurantiën B.V. is een deskundig onafhankelijk assurantiekantoor, gevestigd in het Westland, dat landelijk actief is op zowel de zakelijke, als op de particuliere markt. Wij adviseren op het gebied van: Particuliere verzekeringen, Schadeverzekeringen voor het MKB, Transportverzekeringen, Verzekeringen voor de bouw, Inkomensverzekeringen voor de ondernemer, Hypotheken, Pensioenen en Financiële planning. Ons kantoor is gevestigd in een schitterend pand aan de Kijckerweg te De Lier.

RGN Schadeherstel
Het reinigingen en herstellen na calamiteiten zijn bijzonder gespecialiseerde en intensieve werkzaamheden. Iets waar de RGN Bedrijven zich bij uitstek in bekwaamd heeft gedurende ruim 30 jaar. Wij zijn ISO en VCA gecertificeerd en beschikken over het certificaat van de stichting Salvage daarbij werken met gediplomeerde medewerkers, o.a. VCA, Brand & Roetreiniger, Hogedrukreiniger, calamiteiten specialist, en BHV, die kennis van zaken hebben en alles in het werk stellen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Flash Elektro
Flash Elektro is een vakkundig, zelfstandig en flexibel elektrotechnisch bedrijf, gevestigd in Naaldwijk. We zijn een erkend installatiebedrijf aangesloten bij Sterkin en werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Adviseren, ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties is ons vakgebied. U kunt denken aan: het oplossen van een storing, vervangen van de groepenkast, aanleggen van een WCD (stopcontact), aanleggen van datanetwerken in kantoren, brand- en beveiligingsinstallaties, verlichting in uw siertuin en nog veel meer.

Spaans Hespa installatietechniek
Spaans Loodgieters biedt al ruim 65 jaar advies, ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie op het gebied van sanitair, riolering en dak- zinkwerk. Door de samenwerking met het jonge Hespa Installatietechniek kunnen wij U nu ook van dienst zijn bij de aanleg en het onderhoud van airconditioning, luchtbehandeling en verwarming. Doordat wij alle activiteiten nu organiseren vanaf één locatie: een ruim en modern pand op het ABC Westland, kunnen wij U nog sneller van dienst zijn met de kwaliteit en service die u al van ons gewend bent. Wat blijft, is het directe contact met de voor u bekende medewerkers.

Veneco
Venéco is toonaangevend sterk in automatisering, telecom en beveiliging. Wij leveren deel- en totaaloplossingen voor uw kritische bedrijfsprocessen. Van intelligente netwerken tot netwerkbeveiliging. Van cloud computing tot aansturing van industriële robots. Van telefonie tot toegangsmanagement. En meer. Wij bieden eerlijk advies, rimpelloze implementatie, resultaatgerichte trainingen en dagelijkse ondersteuning. Dit doen wij met gedegen opgeleide medewerkers, kwalitatief hoogwaardige hardware en (waar nodig) aanvullende expertise van partners. Onze kennis, innovatie en kwaliteit zijn onderscheidend. Flexibiliteit en ‘ontzorgen’ kenmerken onze service. Zo realiseert Venéco oplossingen die uw bedrijfsvoering naar een hoger plan brengen. Al meer dan 18 jaar. Mét plezier.

BICT Groep
De BICT Groep is een totaal dienstverlener op het gebied van ICT. Doordat wij diverse specialisaties bundelen in één groep, beschikt u over één aanspreekpunt voor al uw ICT vraagstukken.

Ceilcon
Ceilcon is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds en koofbetimmeringen voor de zakelijke- en particuliere markt. Al meer dan 35 jaar onderscheiden wij ons door mee te denken met de klant over diverse oplossingen. Omdat wij veel handelingen in eigen beheer hebben, kunnen wij gemakkelijk en snel inspelen op wijzigingen van opdrachtgevers.

Mustang demolition
De mustang is een bekend ras van sterke, rond-zwervende paarden,met eigenschappen als kracht, snelheid, en onafhankelijkheid. Mustang Demolition is een sloopbedrijf dat zich kenmerkt door dezelfde eigenschappen: kracht, snelheid en onafhankelijkheid.

Jan Knijnenburg
Jan Knijnenburg is al ruim 90 jaar actief op het gebied van transporten, sloop en grondwerken en asbestverwijdering. Een ander samengevat kunt U rekenen op onze deskundigheid v.w.b.: Transporten, Machineverhuur, Sloopwerk, Grondwerk, Bodemsanering, Asbestverwijdering, Evenementen en Levering grondstoffen.

Evides
Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig, schoon èn smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in ondermeer Nederland, België, Duitsland en China. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie). Het drinkwater wordt voor 80% bereid uit de rivier de Maas, voor 16% uit grondwater en voor 4% uit duinwater. In het drinkwatersegment bezetten we, gemeten naar aansluitingen, afzet en omzet, de tweede plaats in Nederland.

Aannemersbedrijf Koole
Wij verrichten werkzaamheden voor verschillende grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten grondwerkzaamheden: elektriciteitskabels, Telematriekabels, Gasleidingen, Waterleiding, Co2 leidingen, Hemelwaterafvoer, Drainage, Belichtingskabels en Gestuurde boringen.

Van Leent Bouwbedrijf
Voor de realisering van uw droomhuis, nieuw of middels een ingrijpende verbouwing van uw bestaande woning, heeft Van Leent een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten beschikbaar. Vakkundige mensen, die precies weten waar ze over praten, die uw ideeën weten te vertalen in een leefomgeving die bij u past. Wij maken het gehele proces voor u inzichtelijk, van ontwerp tot oplevering, inclusief alle installaties, zodat u altijd de vinger aan de pols kunt houden terwijl wij uw droom realiseren.

Jac. van Zeijl & Zonen
en echt Westlands familie bedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de natte waterbouw. Al drie generaties lang gespecialiseerd in bagger- en beschoeiingswerken. Deze lange ervaring zorgt dat wij ons werk goed, vakkundig en optimaal kunnen uitvoeren. Wij voeren projecten uit voor onder andere de (lokale) overheid, particulieren, bedrijven en de waterschappen. Wij zijn gespecialiseerd in: Baggerwerk, Beschoeiingswerk, Maaiwerk, Doorspuiten duikers en Grondwerk. Dit doen we met zorg en goede kwaliteit. Mede daarom zijn wij VCA gecertificeerd: ISO 9001.2008 en BRL 7000.

Mart Deursloten
Mart Deursloten is een slotenmakersbedrijf, opgericht in 1999 en werkzaam in de regio Westland/Haaglanden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het openen van deuren en het plaatsen en vervangen sloten. Voor verschillende vormen van inbraakpreventie kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bijzetsloten, secustrips, raamsloten, dievenklauwen, meerpuntsluitingen en veiligheidsglas. Wij maken hierbij alleen gebruik van de beste en veiligste producten.

Gemeente Westland

Deel deze pagina