Nederland / Nederlands

Merken

APS

APS

Altenergy Power Systems (APS) is opgericht in 2009 in Silicon Valley, USA. Sindsdien zijn er wereldwijd verschillende vestigingen geopend en heeft men de productie geheel in eigen hand genomen. APS heeft zich intussen ontwikkeld tot de nummer twee wereldwijd in micro-omvormers voor zonnestroominstallaties.
Na marktleider te zijn geworden in Australië en China (in beide landen >85% marktaandeel) en tweede op de ranglijst in de USA, bevindt APS zich sinds april 2014 ook de Europese markt. Prettig daarbij is, dat we over bewezen technologie spreken en het stadium van kinderziektes allang voorbij zijn. De verwachting is dat APS binnen korte tijd ook een vooraanstaande positie binnen Europa zal verwerven.


Batt Cables

Batt Cables

Het complete kabelpakket van Batt vertegenwoordigt een bedrag van zo’n 100 miljoen dollar. Door het hebben van een dergelijke voorraad, zijn de kabels zeer scherp geprijsd. Buiten haar assortiment solar kabels, levert Batt Cables ook VD/VDS, YMVK-mb, las-, trafo-aansluit- en UTP/FTP kabels.


BAUER

BAUER

Het in 2003 opgerichte BAUER Solartechnik GmbH heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een internationaal succesvol opererende onderneming. Kwaliteit staat bij hen, zoals typisch voor een Duitse onderneming, hoog in het vaandel.

Wij verkopen de hoog kwalitatieve en in Europa gefabriceerde ‘Premium Line’ productenlijn. Hieronder vallen de schitterende monokristallijne BS 6M5-GG dubbelglas panelen, maar ook de monokristallijne BS 6MB-5 all black en polykristallijne BS 6P-5 panelen.


Canadian Solar

Canadian Solar

State-of-the-art fabrieken en 8.900 werknemers wereldwijd, maken Canadian Solar één van de topspelers in zonnestroom. Het werd opgericht in Canada in 2001, maar heeft inmiddels dochterondernemingen in 24 landen en al meer dan 70 miljoen zonnepanelen verkocht.


CSUN

CSUN

CSUN is een vooraanstaande fabrikant van zonnecellen en zonnepanelen. CSUN heeft een uitgebreide ervaring met de zonnestroom industrie en staat bekend om haar uitstekende innovatie, efficiëntie en kwaliteit.

Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich alleen op zonnecellen, welke het leverde aan vooraanstaande Europese zonnepaneelfabrikanten, maar vandaag de dag heeft het een zonnepaneel productiecapaciteit van 1,2 GW en al meer dan 3 GW aan zonnepanelen verkocht.


Elmex

Elmex

Elmex is opgericht in 1963 in India en sindsdien actief in de productie van elektrische connectoren, juction boxen en dergelijke. De solar producten zijn slechts een klein gedeelte van het product portfolio. De constante zoektocht naar kwaliteit in de activiteiten van Elmex uit zich in de vele certificaten die het bedrijf rijk is. De connectoren voor de zonnestroommarkt zijn voordelig geprijsd en doen zeker niet onder voor de originele connectoren van Multi-Contact. Onze technische dienst heeft in samenwerking met de leverancier de connectoren uitgebreid getest en ze zijn zeer positief uit de test gekomen. Om deze reden worden deze connectoren sinds 2016 standaard gebruikt bij al onze eigen installaties en projecten.


Enphase

Enphase

Enphase is in zeer korte tijd van startend bedrijf naar internationale innovator in zonnestroomtechnologie gegroeid. Het bedrijf werd in 2006 opgericht in Californië en had in 2011 al één miljoen van hun micro-omvormers verkocht, een systeem dat zij in 2008 als eerste ter wereld introduceerden.


Growatt

Growatt

Met haar R&D team van meer dan 100 engineers, richt het in 2010 opgerichte Growatt zich specifiek op kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke zonnestroom omvormers. Ze zijn daarmee een topspeler voor dit product en streven daarnaast naar de beste service.


Huawei

Huawei

Al jaren actief in de telecombranche als toonaangevende speler, begeeft Huawei zich nu ook in de zonnestroom omvormer branche. Met 170.000 medewerkers, activiteiten over de hele wereld en binnen een aantal jaar na de start van de omvormerproductie al de nummer 1 in China (en in 2015 al nummer 1 van de wereld), is Huawei ook in de zonnestroom wereld een serieuze speler te noemen. Met een achtergrond in de telecommunicatie waar een foutmarge van 0,3% de norm is, staat Huawei voor een zeer hoge kwaliteit, uitmuntende productspecificaties en professionele service. Met een naam hoog te houden is Huawei is dé partner voor zonnestroomprojecten van middel- tot zeer grote schaal.

Dat Huawei de omvormer-markt gaat veroveren is ondertussen haast een no-brainer; in 2015 was Huawei al wereldwijd de grootste omvormerfabrikant ter wereld! SolarNRG is trots één van de aangewezen Huawei-distributeurs te zijn voor Nederland en kan deze omvormers tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.


JA Solar

JA Solar

JA Solar Holdings Co, Ltd, opgericht in 2005 en sinds 2007 genoteerd op de NASDAQ, is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-performance zonnepanelen voor residentiële, commerciële en utility-schaal energieopwekking. Het bedrijf zet zich in voor het ontwikkelen en verzorgen van de wereld met schone en hernieuwbare energie om de energietekorten en de belasting van de mensheid op het milieu te verlichten.

JA Solar is Solarif gecertificeerd en beschikt over alle relevante certificaten en keurmerken. JA Solar is verticaal geïntegreerd; de wafers, zonnecellen en zonnepanelen worden allemaal binnenshuis geproduceerd. JA Solar heeft de beschikking over hightech faciliteiten waar op grote schaal kwaliteits zonnestroomproducten worden geproduceerd.


LG

LG

Als een wereldwijde marktleider op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur, heeft LG niet alleen de mogelijkheden om superieure zonnestroomproducten aan te bieden, ze zijn al decennia een vertrouwd merk, leveren innovatieve producten en bouwden als geen ander merk een reputatie op van kwaliteit en betrouwbaarheid.


Multi-Contact

Multi-Contact

Multi-Contact is de meest gebruikte stekker in de zonnestroombranche, het is een zeer degelijke verbinding die door de meeste paneel- en inverterfabrikanten gebruikt wordt. Multi-Contact maakt twee soorten stekkers; MC3 en MC4. De MC4 connector kan bij dezelfde diameter een iets hogere stroom verwerken.


Panasonic

Panasonic

Panasonic begon in 1975 met ontwikkeling van amorfe cellen en in 1980 met de productie van amorfe panelen. In 1990 werd er gestart met de ontwikkeling van HIT panelen, die sinds 1997 in massa geproduceert worden. Het bedrijf ontwikkelt en produceert dus al bijna 40 jaar zonnepanelen, dit betekent dan ook dat ze als een van de weinige fabrikanten ook echt de levensduur van hun producten hebben kunnen testen en optimaliseren.


Plugwise

Plugwise

Plugwise helpt particulieren en organisaties bij het realiseren van snelle winst bij hun voornemen om de bedrijfsvoering te verduurzamen. Plugwise houdt zich sinds 2006 bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van draadloze energie management- en controle systemen. Hiermee krijgen particulieren en organisaties nauwkeurig inzicht in hun energieverbruik en kunnen zij tussen 10 en 40 procent besparen op de energierekening.


Qurrent

Qurrent

Qurrent is begin 2006 opgericht met als missie ‘Het eerste energiebedrijf te zijn dat je zo weinig mogelijk energie wil laten gebruiken en wij helpen je zelf energie op te wekken’.


Conduct

Conduct

Snel, eenvoudig en elegant realiseren van kabelmanagement op daken.


Sitecom

Sitecom

Sitecom is een Nederlandse producent van consumentenelektronica, gespecialiseerd in netwerkapparatuur. Daarnaast produceert het bedrijf andere randapparatuur voor pc’s. Sitecom is in 1998 opgericht in Rotterdam en heeft buiten Nederland kantoren in onder andere Duitsland, Italië en Spanje.


SMA

SMA

SMA is ideaal voor grotere systemen, maar deze fabrikant heeft een hele brede reeks omvormers, waardoor er bijna voor elke configuratie wel een passende oplossing beschikbaar is. In combinatie met een Sunny Web Box of Sunny Boy Control kan alle opgewekte energie zichtbaar gemaakt worden op een computer en via de Sunny Beam kan alle data draadloos worden afgelezen op een display.


SolarEdge

SolarEdge

SolarEdge bedacht een intelligente omvormeroplossing die de manier waarop energie in zonnestroomsystemen wordt gewonnen en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd. De SolarEdge oplossing biedt superieure energieopwekking en paneelbeheer door op elk zonnepaneel een optimizer aan te sluiten, terwijl de systeemkosten concurrerend blijven door de DC-AC omzetting en interactie met het netwerk op een vereenvoudigde omvormer te centraliseren.

Paneelfabrikanten, installateurs en systeemeigenaren genieten van de voordelen van de SolarEdge technologie, zoals maximale opbrengst dankzij maximum power point tracking (MPPT) op paneelniveau, optimale dakbenutting dankzij onbeperkte ontwerpmogelijkheden, verbeterd onderhoud en accurate probleemoplossing dankzij monitoring op paneelniveau.

Sinds het begin van de verkoop in 2010 heeft SolarEdge ongeveer 3,4 Gigawatt aan DC-geoptimaliseerde omvormeroplossingen verkocht en zijn de producten in zonnestroomsystemen in meer dan 96 landen geïnstalleerd.

De missie van SolarEdge is om de grootste aanbieder van omvormeroplossingen te worden in alle segmenten van de zonne-energiemarkt en om de beschikbaarheid van schone, hernieuwbare energie te vergroten.


Solar-Log

Solar-Log

Dataloggers vanSolare Datensysteme GmbH zijn erg in trek bij specialisten voor hun perfecte monitoring van zonnestroomsystemen op afstand.

De combinatie van de meeste door ons te leveren omvormers met deze Solar-Log garandeert een complete monitoring van uw zonnestroomsysteem: alle parameters, de status en foutmeldingen van de aangesloten omvormers kunnen simpel worden bekeken.


TP-LINK

TP-LINK is een wereldwijde aanbieder van SOHO-netwerkproducten, aan tientallen miljoenen klanten in meer dan 100 landen, en is de nummer één marktaandeelhouder in China. Door een sterke R&D, een doeltreffende productie en een streng kwaliteitsmanagement voorop te stellen, blijft TP-LINK prijswinnende netwerkproducten aanbieden in de vorm van draadloze producten, ADSL, routers, switches, IP camera’s, powerline adapters, printer servers, media converters en netwerkadapters voor eindgebruikers over de hele wereld.


BenQ

BenQ

Dehn

Dehn

Het Duitse Dehn opereert wereldwijd. Het familiebedrijf heeft inmiddels zo’n 1.700 medewerkers in 20 landen en verkoopt haar producten in zelfs 70 landen. Betrouwbare bescherming van personen, gebouwen en electronische apparaten en systemen is hun motto.


Trina Solar

Trina Solar

De missie van Trina Solar is om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Door hun toewijding aan een schoner milieu lopen ze voortdurend voorop in de zonnestroomindustrie, met innovatief onderzoek en ontwikkeling. Met hun bijna twintig jaar in de zonnestroomindustrie, een schat aan ervaring, hoge kwaliteit producten en technologische innovatie is Trina Solar dé top zonnepanelenfabrikant van de wereld.

Deel deze pagina