Nederland / Nederlands

Erkend leerbedrijf

Samenwerking TU Delft

SolarNRG werkt samen met de vakgroep Photovoltaic Materials and Devices van de TU Delft.

Het primaire doel van deze samenwerking is kennisdeling; er wordt praktische en theoretische kennis uitgewisseld. SolarNRG voorziet de vakgroep van kennis uit de praktijk en over nieuwe ontwikkelingen in de markt, waarmee de TU Delft haar lesmateriaal verrijkt en actualiseert. De TU Delft levert andersom theoretische kennis over complexe vraagstukken rondom zonne-energie aan SolarNRG.

Tevens bieden wij studenten van de vakgroep de mogelijkheid stage te lopen.

Erkend leerbedrijf Kenteq

SolarNRG is erkend als leerbedrijf van het kenniscentrum voor technisch vakmanschap Kenteq.

Gecoacht door de ervaren installateurs van SolarNRG gaan stagiairs op pad om zonnepanelen te installeren bij particulieren en zakelijke klanten. Maar ook een (combinatie van) stage op kantoor, werkplaats, magazijn, locatie is uiteraard mogelijk.

Het gaat om leerlingen van het MBO niveau 4 die de opleiding Middenkader engineering (uitstroom technicus) volgen.

Gastcolleges Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is naar aanleiding van de gastcolleges van Stephan van Berkel van SolarNRG zo enthousiast, dat ze de door SolarNRG ontwikkelde lesstof gaat opnemen in het vak Energietechniek voor alle eerstejaars Elektrotechniek studenten. De studenten kregen les in de basics van zonnecel-technologie en een verdieping op het gebied van PV-systemen. Na afloop van de eerste dag kregen de studenten een ontwerpopdracht mee waarbij ze twee systemen moesten ontwerpen. Deze opdracht werd door alle studenten enthousiast uitgevoerd en gepresenteerd op de tweede dag.

Deel deze pagina