Nederland / Nederlands

Verduurzaam uw organisatie

Op uw ongebruikte dakoppervlakte kunt u een aanzienlijke besparing realiseren op uw energiekosten en daarmee verduurzaamt u tegelijk uw organisatie; twee vliegen in één klap dus!

Een grote onderneming, een kleine onderneming, of zelfs een compleet bedrijventerrein; het maakt ons allemaal weinig uit. Eerder dit jaar nog installeerden wij 16.000 zonnepanelen op bedrijventerrein ABC Westland, het grootste dakgebonden zonnestroomproject van Nederland! Met een totaalvermogen van 4 Megawatt genereert ABC Westland nu zelf zo’n veertig procent van haar energieverbruik en is daarmee het duurzaamste bedrijventerrein van ons land. SolarNRG kan ieder zakelijk project aan en ziet er tevens op toe dat ieder project een maximaal rendement levert, tegen een zo scherp mogelijke prijs en een zo kort mogelijke terugverdientijd.

Voorafgaand aan ieder project doen wij uitgebreide engineerings- en rendementsberekeningen, zodat u als ondernemer precies weet waar u aan toe bent. En natuurlijk zijn wij ook op de hoogte van alle relevante subsidieregelingen. Wij regelen alles, van subsidieaanvraag tot begeleiding bij fiscale regelingen. In feite heeft u bij ons nergens omkijken meer naar en kunt u zich geheel op de duurzamere positionering van uw bedrijf richten.

En heeft u wel eens aan zonnestroom lease gedacht?

Onze partner Nationaal Duurzaamheidsplan realiseert turn-key zonnestroomprojecten op basis van een operationeel leaseconcept, voor zakelijke klanten met een aanzienlijk dakoppervlakt en een nutsaansluiting groter dan 3× 80 Amp. De volgende zaken zijn inbegrepen in de exploitatie van de zonnepanelen: financiering, subsidieaanvragen, installatie, monitoring, onderhoud, vervanging van onderdelen, administratie en verzekeringen.

Het Nationaal Duurzaamheidsplan is een volledig onafhankelijke zonnestroomleverancier, niet verbonden aan één van de grote energieleveranciers. Zij willen voor hun klanten rendement genereren met hun beschikbare dakoppervlak en tegelijkertijd zorgen dat zij gebruik gaan maken van hun zelf opgewekte groene zonnestroom, dat is ten slotte de toekomst!

Hun investeringsmodel is volledig transparant. Met behulp van hun technische en financiële expertise en jarenlange ervaring met investeren in zonnestroom, kunnen zij uw specifieke behoeften omzetten in een maatwerkoplossing. U realiseert zo een aanzienlijke besparing op uw energiekosten én verduurzaamt uw organisatie.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent, bel dan nu 0174 - 44 41 71 en vraag naar één van onze adviseurs voor aanvullende en vrijblijvende informatie. Of mail naar info@solarnrg.nl.

Deel deze pagina