Nederland / Nederlands

NRG Portal

Snel en vooral simpel offertes maken voor een zonne-energiesysteem? Direct terwijl de klant wacht? En ook nog eens in uw eigen huisstijl? Dat is vanaf januari 2014 mogelijk! SolarNRG gaat vanaf dan NRG Portal in gebruik nemen, de meest geavanceerde softwaretool voor dealers/installateurs die er op de markt te verkrijgen is om u zo veel mogelijk te ontzorgen.

Offertes

Met behulp van de NRG Portal bent u in staat snel en simpel duidelijke offertes samen te stellen voor uw klanten. Offertes zijn razendsnel samen te stellen doordat u direct toegang heeft tot onze database met 11.000 configuraties (samengestelde systemen bestaande uit panelen, omvormers, bekabeling en montagemateriaal).

Altijd actueel

Doordat u direct toegang heeft tot onze database, beschikt u altijd over al onze actuele producten en configuraties en bijbehorende inkoopprijzen. Bij aanpassing van ons assortiment beschikt u hier ook automatisch over. Niet alleen is dit veel effici├źnter (u hoeft immers niets meer handmatig in te voeren), het elimineert ook fouten die zouden kunnen optreden bij het handmatige invoer.

Instralingparameters

De offertes bieden simpele overzichten die gelijk inzicht geven in het rendement, de terugverdientijd en besparingen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat NRG portal rekening houdt met de elevatie (helling), azimut (kompasrichting) en lokale zoninstraling (lokatie in Nederland).

Altijd en overal

NRG Portal is te benaderen via internet. Dit houdt in dat u altijd en overal ons systeem kunt gebruiken. Voordeel hiervan is dat u terwijl u bijvoorbeeld met een tablet bij de klant aan tafel zit, de offerte samen kan stellen en tegelijkertijd kan bespreken met de klant.

Eigen huisstijl

Uiteraard wilt u uw eigen logo en kleuren terug zien in de offerte die u uitbrengt. NRG Portal biedt elke dealer/installateur toegang tot een persoonlijke omgeving (waarin o.a. prijzen en marges kunnen worden beheerd) en een persoonlijk offertesjaboon.

Roadmap

SolarNRG wil de eerste versie van NRG Portal in gebruik gaan nemen in februari 2014. Een team van softwarespecialisten zal continu de portal blijven verbeteren en uitbreiden naar de wensen die spelen bij de eindgebruikers.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de NRG Portal? Wilt u meer informatie of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul dan onderstaand formulier in.

Deel deze pagina