Nederland / Nederlands

Weer lagere prijzen voor zonnepanelen

1 september 2011 - SolarNRG hanteert vanaf vandaag, 1 september 2011, nieuwe prijzen voor offerteaanvragen. Door de nieuwe calculatiemethode en verlaagde inkoopprijzen voor de panelen van Sharp en Philadelphia Solar hebben we de eindprijzen nog verder kunnen verlagen.

Deze prijsverlaging geldt helaas niet voor bestellingen die al gedaan zijn omdat de panelen daarvoor al ingekocht zijn tegen de oude condities.

Vooral de Sharp 220 wp panelen kunnen we nu ongelooflijk scherp aanbieden. Vanaf 3000 wp kunnen we deze systemen leveren voor onder de € 2.00 incl. btw per wp. Hierdoor komt de terugverdientijd van een Sharp systeem ruim onder de 10 jaar en dat zonder subsidie.

De prijs van de Sharp 220 wp ligt nu ongeveer gelijk met die van de Philadelphia Solar 250 wp panelen. Maar let op, want dit is een tijdelijk aanbieding.

Absolute prijstoppers blijven toch wel de Senersun panelen die gemiddeld 5 tot 10 cent per wp goedkoper zijn dan de Sharp en de Philadelphia Solar-panelen. Kijk op onze prijzenpagina voor alle systemen en vraag direct een offerte aan.

Deel deze pagina