Nederland / Nederlands

Weer geld voor Meer Met Minder

31 mei 2011 - De Rijkspremie Meer Met Minder is sinds 31 mei weer opengesteld. Het budget van de Rijkspremie bedraagt 10 miljoen euro en reserveren kan tot eind 2011, of zoveel eerder als het budget op is.

De voorwaarden van de Rijkspremie zijn gelijk gebleven: woningeigenaren kunnen via een Meer Met Minder-aanbieder een premie van 300 of 750 euro aanvragen. Bij een energie-indexverbetering van 0,5 wordt een premie van 300 uitgekeerd; bij een verbetering van de energie-index van minimaal 0,75 bedraagt de premie 750 euro.

De keuze van de energiebesparende maatregelen moet gebaseerd zijn op een officieel Maatwerkadvies Energiebesparing. Hierin staat precies welke energiebesparende maatregelen voor de persoonlijke situatie het beste zijn, wat ze kosten en wat ze aan energiebesparing opleveren. Daarnaast bevat het Maatwerkadvies het Energielabel van de woning.

De Rijkspremie Meer Met Minder kan voor woningeigenaren alleen worden aangevraagd door een bedrijf dat aangesloten is bij Meer Met Minder, zoals SolarNRG. SolarNRG kan alles regelen voor de woningeigenaar. Van advies tot en met de uitvoering van de gewenste maatregelen.

Deel deze pagina