Nederland / Nederlands

Vacature Administratief medewerk(st)er

16 mei 2014 - SolarNRG is één van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor zonne-energie en is gespecialiseerd in het bouwen van kleine en grote systemen in binnen- en buitenland. De medewerkers van SolarNRG hebben veel ervaring en expertise opgebouwd binnen hun vakgebied. Zij worden graag ondersteund door een ervaren:

Administratief medewerk(st)er
fulltime

De functie:
Je verzorgt samen met je collega de complete administratie van SolarNRG. We verwachten dat je bijdraagt aan het gezamenlijke doel van SolarNRG. Hierbij staat samenwerking met collega’s en service naar onze klanten centraal.

Het profiel
Je streeft naar een hoge mate van zorgvuldigheid. Perfectionisme op dit vakgebied wordt gezien als een talent. Je kunt langdurig en effectief omgaan met (detail)informatie en je werkt accuraat. Je kunt goed overzicht houden over de eigen werkzaamheden door deze planmatig in te delen. Daarbij ben je in staat in bepaalde periodes onder tijdsdruk te werken. Een flexibele instelling en kunnen reageren op ad hoc situaties is een vereiste.

  • HBO bedrijfsadministratie en/of aantoonbare werkervaring;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • goed kunnen plannen en organiseren;
  • communicatief en sociaal vaardig;
  • proactief en dienstverlenend ingesteld;
  • goede beheersing van Office Software en Exact;
  • flexibel en zelfstandig;
  • goed kunnen reageren op ad hoc situaties.

Er wordt beroep gedaan op je vermogen om goed om te kunnen gaan met vertrouwelijke documenten.

Wij bieden
SolarNRG biedt een afwisselende baan binnen een informele sfeer. Een groeiende organisatie waarin jij kunt meegroeien. Flexibiliteit van beide kanten wordt gewaardeerd. Wij bieden een marktconform salaris (al naar gelang cv-opbouw, leeftijd, ervaring, kennisniveau).

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar marco@solarnrg.nl t.a.v. Marco van Veen. Alleen sollicitaties met gerichte, aantoonbare werkervaring worden in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina