Nederland / Nederlands

Superaanbieding voor Limburg

17 juni 2010 - De gemeentes in de provincie Limburg geven nu subsidie op zonnepanelen, SolarNRG heeft speciaal voor deze actie een superaanbieding gemaakt van 4 Sharp zonnepanelen van 121 wp per stuk met een Mastervolt Soladin 600 watt omvormer.

Dit kwalitatief zeer hoogwaardige systeem kost normaal € 1466,52 maar door de subsidie van uw gemeente betaalt u nu maar € 498,52 (exclusief bezorgkosten). Zorg dat u er snel bij bent want OP=OP.

Zelfs zonder landelijke SDE-subsidie is de terugverdientijd van dit systeem ongeveer 5 jaar. De SDE-subsidie is al sinds 1 maart uitgeput, maar door de Limburgse regeling kunt u nu toch goedkoop uw eigen stroom opwekken.

Het systeem kan op elk stopcontact in huis worden aangesloten, zonder extra groep in de meterkast aan te leggen. U plaatst het systeem bovendien simpel op uw eigen dak, maar u kunt er ook voor kiezen het systeem door installateurs van SolarNRG te laten monteren. Dat kost 500 euro extra.

Wilt u een groter systeem, dan kan dat natuurlijk ook. De provincie subsidieert €2,- per wattpiek tot een maximum van 1500 euro. Bijvoorbeeld 8 panelen (968 wp) voor €2991,-. Met de €1500,- subside betaalt u dan dus minder dan de helft. Voor dit systeem is de terugverdientijd ongeveer 7 jaar. Uiteraard geldt de subsidieregeling voor alle systemen van SolarNRG.

Aangezien de zonnepanelen zelf minstens 30 jaar meegaan heeft u ongeveer 25 jaar gratis elektriciteit. Vraag direct via de site een offerte aan en profiteer nu van deze fantastische aanbieding.

Deel deze pagina