Nederland / Nederlands

SolarNRG wint veiling SamenZonneEnergie Zuid-Holland

8 november 2013 - De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie Zuid-Holland is afgesloten met een indrukwekkend scherp bod. Winnende zonnepanelenleverancier SolarNRG bood in een spannende veiling 23% onder de aanvankelijk door SamenZonneEnergie gegeven prijsindicatie. Vanaf maandag 11 november ontvangen alle 9.865 deelnemers een persoonlijk aanbod, waarna ze tot en met 15 december de tijd hebben om te beslissen of ze hierop ingaan.

SolarNRG
De deelnemende gemeenten en de organisatie iChoosr, die samen de groepsaankoop zijn gestart, zijn enthousiast over de winnende leverancier en de aangeboden pakketten. Ruud Frijstein, projectmanager van SamenZonneEnergie: “Het grote aantal deelnemers aan deze groepsaankoop heeft ervoor gezorgd dat de deelnemende leveranciers, die eerst zijn geselecteerd op kwaliteit, erg scherp hebben geboden. Kortom: het ‘voordeel van veel’. Wij hebben veel vertrouwen dat dit weer een succesvol project wordt met een hoge klanttevredenheid.”

Verduurzaming
Als 25% van de ingeschreven deelnemers het aanbod accepteert, dan komen er in het komende half jaar ongeveer 30.000 zonnepanelen bij. Jaarlijks zorgt dit voor een reductie van bijna 4.000 ton aan CO2-uitstoot en besparen de deelnemers gezamenlijk jaarlijks €1.500.000 op hun energiekosten. De verduurzaming van Zuid-Holland krijgt door deze tweede grootschalige groepsaankoop van SamenZonneEnergie weer een aanzienlijke impuls.

Humana
Voor ieder huishouden dat het persoonlijk aanbod accepteert, doneert iChoosr €5 aan de stichting Humana. Humana zet zich onder andere in voor het opleiden van elektriciens in Malawi, zodat zonne-energie gebruikt kan worden in gebieden die geen energievoorziening kennen.

Heeft u vragen over deze groepsaankoop dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van SamenZonneEnergie via het hun contactformulier of door te bellen naar het nummer 0800-7263665.

Meer informatie vindt u op de website van SamenZonneEnergie Zuid-Holland

Deel deze pagina