Nederland / Nederlands

SolarNRG opent eerste winkel voor zonne-energie in Nederland

24 september 2012 - Op woensdag 26 september opent SolarNRG in Steenbergen een zonne-energiewinkel. In de winkel kan de consument alle informatie krijgen over gebruik en kosten van zonnepanelen. Daarnaast zijn er tal van energiebesparende producten te koop, van radiatorfolie tot een iPhone-oplader op zonne-energie. De franchise-winkel van SolarNRG is de eerste in zijn soort in Nederland.

Klanten bewustmaken
SolarNRG bestaat sinds 2003 en is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen in ons land. Er wordt geleverd aan particulieren en aan de zakelijke markt, direct en via een dealernetwerk. Voor SolarNRG is de winkel vooral een plek om de consument te informeren. Marco van Veen, directeur SolarNRG: “We willen met de winkel klanten bewust maken dat het heel eenvoudig is om over te stappen op duurzame energie. De aanschaf van zonnepanelen is bovendien niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook goed voor de portemonnee. Met de almaar stijgende energieprijzen is de investering in zonnepanelen nu al binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend. Subsidie maakt die terugverdientijd zelfs nog korter!”

Feestelijke opening
De winkel aan de Kaaistraat 53 zal op 26 september om 16.30 uur worden geopend door Leo Heijmans, wethouder Openbare Ruimte van de gemeente Steenbergen. Heijmans: “Steenbergen merkt duurzaamheid en zonne-energie aan als speerpunten van het beleid. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de eerste zonne-energiewinkel in onze gemeente wordt geopend.”

Iedereen welkom
Sinds kort is SolarNRG één van de leveranciers van woningcorporatie Stadlander. Ook Stadlander constateert een grote vraag naar zonne-energiepanelen en nodigt huurders uit zich in de winkel van SolarNRG te oriënteren. Vanzelfsprekend zijn huiseigenaren, bedrijven en agrariërs ook meer dan welkom. De winkel van SolarNRG is geopend iedere dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdag tot 20:00

Deel deze pagina