Nederland / Nederlands

SolarNRG ontvangt Zonnekeur Installateur keurmerk!

8 januari 2015 - Met 12 jaar ervaring is SolarNRG inmiddels landelijk bekend als toonaangevende installateur van zonne-energie installaties. Voor advies bij aanschaf van een zonnestroomsysteem voor thuis of bedrijf tot en met de installatie van een zonnestroomsysteem op het dak of in het open veld is SolarNRG al jaren een betrouwbare partner. Met een ervaren team medewerkers staat SolarNRG garant voor de juiste producten voor de beste prijs en een uitstekende installatie van de aangeschafte zonnepanelen.

Natuurlijk is het dan fantastisch om in de eerste week van 2015 al te kunnen meedelen dat SolarNRG het Zonnekeur Installateur Keurmerk heeft ontvangen!

Jaren hard werken heeft er toe geleid dat SolarNRG aan de strenge criteria van het Zonnekeur Installateur keurmerk voldoet. Het keurmerk staat garant voor een installateur die het juiste advies geeft, een goed product levert en dit op de juiste manier installeert. Een bedrijf dat het Zonnekeur voert is de juiste partij voor zonnestroom en wordt (regelmatig) getoetst op de onderstaande punten:

Vaardigheid
SolarNRG is als zonnestroom installateur erkend door de onafhankelijke Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). Dit vereist vakbekwaamheid op gebied van de theoretische kennis over werking en rendement van zonne-energie tot en met montage op het dak en aansluiting op het lichtnet.

Bedrijfsvoering
SolarNRG houdt zich aan geldende normen en voorschriften. Daaronder vallen ook normen voor veiligheid van de opgeleverde zonne-energie installatie. Elke zonne-energie wordt apart geadministreerd zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost.

Producten
SolarNRG levert producten van aantoonbare kwaliteit en biedt minimaal 5 jaar garantie op de geleverde zonnepanelen en omvormers en zelfs 20 jaar op de montagematerialen. De garantie op het installatiewerk is conform de bepalingen van UNETO-VNI: 18 maanden op het installatiewerk en 3 jaar op de capaciteit.

Kortom, voor een betrouwbare leverancier en installateur van zonne-energie systemen bent u bij SolarNRG al 12 jaar aan het vertrouwde adres!

Deel deze pagina