Nederland / Nederlands

SolarNRG officieel Huawei-distributeur

15 juli 2015 - Al jaren actief in de telecom branche als toonaangevende speler begeeft Huawei zich nu ook in de PV-omvormer branche. Met 170.000 medewerkers, activiteiten over de hele wereld en binnen een aantal jaar na de start van de omvormerproductie al de nummer 1 in China (wereldwijd nummer 2) is Huawei ook in de zonne-energie wereld een serieuze speler te noemen. Met een achtergrond in de telecommunicatie waar een foutmarge van 0,3% de norm is, staat Huawei voor een zeer hoge kwaliteit, uitmuntende productspecificaties en professionele service. Met een naam hoog te houden is Huawei is dé partner voor PV-projecten van middel- tot zeer grote schaal.

Een greep uit de voordelen van Huawei als projectomvormer:

Hoge kwaliteit
Zeer scherpe prijs
3 MPP-trackers per omvormer
Schaduwbestendig
Bliksembeveiliging
Groot merk
Zeer geluidsarm
Vroeg starten, laat afschakelen
Geen werkschakelaar nodig
Professionele monitoring
Standaard 10 jaar garantie

Dat Huawei de omvormer-markt gaat veroveren is ondertussen haast een no-brainer: in 2014 was Huawei al wereldwijd de op één na grootste omvormerfabrikant ter wereld!
SolarNRG is trots één van de aangewezen Huawei-distributeurs te zijn voor Nederland en kan deze omvormers tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw PV-installatie met Huawei omvormers? Het technische team van SolarNRG kan u hier altijd bij assisteren. Ook voor aanvullende informatie en marketingmaterialen kunt u bij ons terecht.

Deel deze pagina