Nederland / Nederlands

SolarNRG levert en installeert 2000 zonnepanelen

22 september 2014 - Zoals velen van u wellicht weten, is SolarNRG een innovatieve zonne-energie leverancier die samen met haar partners in staat is om zonne-energie projecten van groot tot klein te ontwikkelen en te installeren door heel Nederland.

Eén van deze partners waarmee wij vorig jaar een groot zonne-energie project zijn gestart is Zonnegrond. Zonne-energie installaties die u kunt aanschaffen maar niet op uw eigen dak hoeft te plaatsen. In plaats daarvan exploiteert Zonnegrond diverse locaties waar zonnepanelen in grote getale worden geïnstalleerd door SolarNRG. Particulieren kunnen één of meerdere kavels aankopen en naast de opbrengst van groene stroom ook een fiscaal voordeel behalen.

Inmiddels is de eerste zonne-energie centrale van Zonnegrond aangesloten op het electriciteitsnet en kunnen we trots zijn op de bijna 2000 zonnepanelen die door SolarNRG zijn geleverd en aangesloten, fase en 2 en 3 gaan nu in de verkoop. Over een paar maanden zal gestart worden met de volgende centrale in Heerhugowaard

Voor meer informatie en de voordelen van Zonnegrond kunt u terecht op www.zonnegrond.nl.

Deel deze pagina