Nederland / Nederlands

SolarNRG installeert 4000 zonnepanelen

2 februari 2015 - SolarNRG start binnenkort met de installatie van een tweetal PV-installaties met in totaal een vermogen van 1 Megawatt, wat neerkomt op ruim 4000 zonnepanelen.

Van Geest International, importeur en exporteur van groenten en fruit uit De Lier, heeft eerder een installatie van 100 kWp laten aanleggen door SolarNRG. Hier zal in nog 270 kilowattpiek aan toegevoegd worden. Gebruik zal gemaakt worden van Canadian Solar 255Wp polykristallijne panelen en Steca 10.000 3ph omvormers.

Zoutewelle Import/Export BV, importeur en exporteur van groenten en fruit uit Ridderkerk, heeft SolarNRG gekozen als leverancier en installateur van 723 kWp (2836 stuks) aan Canadian Solar 255Wp polykristallijne panelen in Oostwest-configuratie en in combinatie met 24 stuks SMA Sunny Tripower 25000TL-30 omvormers.

Voor beide installaties zal gebruik gemaakt worden van het door SolarNRG zelf ontwikkelde en gefabriceerde Sunstruction montagemateriaal. Beide projecten worden terugverdiend d.m.v. de SDE+ subsidie voor grotere PV-installaties.

Bent u als bedrijf ook geïnteresseerd in een SDE+ subsidie voor het dak van uw bedrijfspand? Neem dan contact op onze verkoopafdeling. SolarNRG neemt de complete subsidieaanvraag voor u uit handen en verzorgt de levering en installatie van de zonnepanelen.

Deel deze pagina