Nederland / Nederlands

SolarNRG gaat 1.500 woningen in Noord-Holland en Utrecht voorzien van zonnepanelen

20 november 2017 - SolarNRG gaat de komende tijd weer zo’n 1.500 Nederlandse woningen voorzien van zonnepanelen. We hebben namelijk de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen Noord-Holland en Utrecht gewonnen. De veiling is afgesloten met een super scherp bod, waar consumenten nu van kunnen profiteren.

Vereniging Eigen Huis en iChoosr, die samen de collectieve inkoop zijn gestart, zijn enthousiast over SolarNRG en de aangeboden pakketten. Esther Kok, projectmanager van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen: “Het grote aantal deelnemers aan deze collectieve inkoop heeft ervoor gezorgd dat de deelnemende leveranciers erg scherp hebben geboden. Wij hebben veel vertrouwen dat dit weer een succesvol project wordt met een hoge klanttevredenheid.”

Met dit project komen er in het komende half jaar ongeveer 15.000 zonnepanelen bij. Op jaarbasis zorgt dit voor een reductie van bijna 3.000 ton aan CO2-uitstoot en besparen de deelnemers gezamenlijk € 1.500.000 op hun energiekosten. De verduurzaming van Noord-Holland en Utrecht krijgt door deze collectieve inkoop weer een behoorlijke impuls.

Lees hier meer!

Deel deze pagina