Nederland / Nederlands

SolarNRG gaat 1.000 woningen in Zuid-Holland voorzien van zonnepanelen

13 april 2017 - SolarNRG gaat voor het eind van het jaar weer circa 1.000 Nederlandse woningen voorzien van zonnepanelen. We hebben namelijk de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie Zuid-Holland gewonnen. De veiling is afgesloten met een indrukwekkend en scherp bod, waar consumenten nu van kunnen profiteren.

De deelnemende gemeenten en de organisatie iChoosr, die samen de groepsaankoop zijn gestart, zijn enthousiast over SolarNRG en de aangeboden pakketten. Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie: “Het grote aantal deelnemers aan deze groepsaankoop heeft ervoor gezorgd dat de deelnemende leveranciers, die voorafgaand zijn geselecteerd op kwaliteit, erg scherp hebben geboden. Kortom: het ‘voordeel van veel’. Wij hebben veel vertrouwen dat dit weer een succesvol project wordt met een hoge klanttevredenheid.”

Met dit project komen er in het komende half jaar ongeveer 10.000 zonnepanelen bij. Op jaarbasis zorgt dit voor een reductie van bijna 2.000 ton aan CO2-uitstoot en besparen de deelnemers gezamenlijk € 1.000.000 op hun energiekosten. De verduurzaming van Zuid-Holland krijgt door deze derde grootschalige groepsaankoop van SamenZonneEnergie weer een aanzienlijke impuls.

Lees hier meer!

Deel deze pagina