Nederland / Nederlands

SolarNRG doorbreekt bodemprijzen zonnepanelen

12 augustus 2011 - SolarNRG heeft een nieuw merk zonnepanelen in de collectie, Senersun. Senersun is een Frans bedrijf dat zijn panelen in China laat produceren en wordt vertegenwoordigd door een Nederlandse global sales director, hij is verantwoordelijk voor communicatie, marketing en logistiek waardoor er snel gehandeld kan worden.

Senersun onderscheidt zich door de door TÜV en STS gecertificeeerde panelen die in Shanghai dagelijks van de band rollen. Hierdoor bent u als klant gegarandeerd van topkwaliteit zonnepanelen. Verder zit er op de panelen een productgarantie van 10 jaar en zijn ze zeer scherp geprijsd.

Een 570 wp systeem kunnen wij aanbieden vanaf € 2.07 per wp voor een schuindaksysteem, een 2400 wp systeem vanaf € 1.93 per wp en een 3840 wp systeem vanaf € 1.85 per wp. Deze prijzen zijn inclusief inverter, montagemateriaal en btw. Hierdoor is uw terugverdientijd voor een 2400 wp DHZ systeem minder dan 9 jaar zonder subsidie en is de magische grens van 10 jaar doorbroken en kunnen we dus zeggen dat zonnepanelen wel degelijk rendabel zijn.

Bekijk de prijslijst

Deel deze pagina