Nederland / Nederlands

Sinterklaas deelt hoge kortingen uit

5 december 2014 - Of ze er ’s nachts op het dak even blij mee zijn is de vraag, maar in overleg met Sinterklaas en Zwarte Piet geeft SolarNRG nu extra hoge kortingen op doe-het-zelf pakketten of volledig door SolarNRG geïnstalleerde zonnestroominstallaties.

Speciaal voor de al niet altijd even goedkope decembermaand biedt SolarNRG tot het einde van het jaar sterk afgeprijsde zonnestroomsystemen met blauwe of zwarte zonnepanelen. De aangeboden omvormers zijn kwalitatief hoogwaardige omvormers, die echter niet meer in het assortiment van SolarNRG zitten. Ook de benodigde montagematerialen zijn inbegrepen. Alle pakketten beschikken over de mogelijkheid tot online monitoring van opbrengst in de internetbrowser of een Android/iPhone App.

Interesse in een voordelige set zonnepanelen als doe-het-zelf pakket of inclusief installatie door SolarNRG met een korting tot maar liefst 28%?
Neem dan contact op met Stephan van Berkel (stephan@solarnrg.nl) en ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor een van deze superdeals!

Bijlagen:

Deel deze pagina