Nederland / Nederlands

Pieten monteren zonnepanelen op de daken van Naaldwijk!

28 november 2012 - Tijden veranderen en dat is overal in terug te zien. Kijk naar het traditionele feest van Sinterklaas. De Goedheiligman maakte zijn intocht vroeger altijd op zijn trouwe ros Amerigo en ook als hij met zijn Pieten van schoorsteen naar schoorsteen ging om vele lieve kinderen blij te maken met een cadeau, was het zijn witte schimmel die hem zonder problemen over de daken leidde.

Maar tegenwoordig maakt de Sint zijn intocht op brandweerwagens, in oldtimers en hij is zelfs op scooters gesignaleerd. En waar zie je tegenwoordig nog Pieten hard aan het werk op de daken?

In Naaldwijk! De Paneel-Pieten van SolarNRG zijn namelijk op meerdere locaties gespot tijdens hun werkzaamheden. Zij installeren zonnepanelen om huishoudens milieuvriendelijker én voordeliger te maken. De zon gaat immers voor niets op!

De handige Pieten leggen binnen een dag deze besparende panelen aan en maken de bewoners van het desbetreffende huis op deze manier duurzaam, tevreden én bewust. Natuurlijk houdt Sinterklaas zelf een oogje in het zeil. En Hij controleert de Pieten regelmatig! Ondanks hun vrolijke en soms wat gekke overkomen, zijn alle Paneel-Pieten professioneel opgeleid en hebben al veel ervaring opgedaan in het installeren van de zonnepanelen.

De Pieten hebben inmiddels hun werk in Naaldwijk gedaan en zijn komende dagen op nog veel meer daken in Nederland te vinden. Daarna gaan zij in Spanje verder met het installeren van zonnepanelen. Maar SolarNRG blijft in Westland en wijde omgeving wel hét bedrijf voor deze en andere milieuvriendelijke oplossingen op maat gemaakt naar uw specifieke wensen.

De komende dagen zijn de Paneel-pieten te vinden in:
Woensdag: Julianastraat 58, 2282 RR, Rijswijk
Donderdag 29 november: Kerkstraat 65, 2377 AV, Oude Wetering

Kom gerust langs!

Deel deze pagina