Nederland / Nederlands

Op zonnekracht vooruit

18 maart 2014 - Voor iedereen die op het punt staat zonnepanelen aan te schaffen, maar ook voor een ieder die geïnteresseerd is in de wereld van zonne-energie is het boek “Op zonnekracht vooruit” van Arjan Eikelenboom interessant.

Op Zonnekracht Vooruit maakt consumenten en investeerders wegwijs in de zonne-energiemarkt. De uitgave bevat de noodzakelijke informatie om op gedegen gronden een aankoopbeslissing te nemen, maar ook om de wereld van zonne-energie beter te begrijpen.

Een lezer over het boek:
Op zonne-kracht vooruit is een duidelijke en volledige “adviesgids” voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over zonne-energie. Arjan Eikelenboom, de Nederlandse mr Sunshine, zet in heldere toegankelijke taal uiteen over welke aspecten van belang zijn bij de aanschaf van een zonne-installatie. Hij brengt heldere structuur aan in de veelheid aan informatie die tot nu toe niet als geheel beschikbaar was en schept daarmee duidelijkheid. Een echte aanrader voor wie overweegt te investeren in een toekomst met de zon en een weloverwogen beslissing wil nemen

Het boek is te bestellen via Boekenbestellen.nl

Deel deze pagina