Nederland / Nederlands

Nieuw: Huawei 3-fasen omvormers

2 maart 2015 - Sinds kort heeft SolarNRG haar productassortiment uitgebreid met 3-fasen omvormers van 8 t/m 28 kilowatt van Huawei.

Huawei is wereldleider op het gebied van ICT oplossingen en levert producten in meer dan 140 landen. In Nederland bijvoorbeeld zijn telecomaanbieders als KPN en Vodafone Huawei-klant. Opgericht in 1987, met een omzet van meer dan 20 miljard dollar en maar liefst 9 R&D centra is Huawei zonder twijfel een speler van omvang.

Huawei levert kwalitatief zeer hoogwaardige omvormers die beschikken over alle relevante certificaten en keurmerken. Uit testresultaten van Photon kwam de SUN2000-20KTL zelfs uit op een efficiƫntie van A+/A+ bij gemiddelde resp. hoge zoninstraling. Ook beschikken de Huawei omvormers vanaf 15 kilowatt over maar liefst 3 MPP-trackers. Hierdoor is het indelen van strings zeer eenvoudig en kan verlies door schaduwval grotendeels voorkomen worden. Net als SMA-omvormers beschikken deze omvormers ook over een slimme MPP-tracker met schaduwmanagement functionaliteit. Daarbovenop komt nog de zeer stille werking (<29dB)van de convectie-gekoelde omvormers en hun zeer concurrerende prijs.Nieuw: Huawei 3-fasen omvormers

Deel deze pagina