Nederland / Nederlands

Met korting duurzamer ondernemen tijdens Green Summerdeals

10 juni 2013 - Altijd al extra aandacht willen besteden aan duurzaam ondernemen? Maak dan nu gebruik van de Green Summerdeals op het Klimaatplein. Een unieke actie waarbij meer dan 20 verschillende aanbieders van energiebesparende producten en diensten met een speciale deal komen voor ondernemend Nederland. Uw zomer kan niet groener beginnen. De aanbiedingen zijn geldig tot 15 juli aanstaande.

Energiebesparing en duurzame opwekking
Met korting gebruik maken van diverse producten en diensten die bijdragen aan energiebesparing of het opwekken van duurzame energie. Groen ondernemen is nog nooit zo lonend geweest. Of het nu gaat om energiezuinig rijden, korting op energie-efficiƫnte verlichting, het opwekken van duurzame energie of advies voor duurzaam ondernemen; voor iedere organisatie is wel iets te halen. De Green Summerdeals op het Klimaatplein geven u een extra reden om vandaag nog te starten met klimaatvriendelijk ondernemen.

Er zijn meer dan twintig Green Summerdeals te vinden op het Klimaatplein. Ook SolarNRG heeft een mooie Summerdeal voor u. Maar let op, op=op! Bekijk alle Green Summerdeals op de website van het Klimaatplein.

Deel deze pagina