Nederland / Nederlands

Eindejaarsuitverkoop bij SolarNRG

1 december 2014 - SolarNRG volgt de nieuwste ontwikkelingen op zonnepanelengebied, wat betekent dat ons productassortiment continu aan verandering onderhevig is. Zo worden bijvoorbeeld kwalitatief hoogwaardige omvormers vervangen door een nieuwere versie, waardoor SolarNRG regelmatig iets verouderde modellen tegen sterk verlaagde prijzen kan aanbieden.

Om die reden houdt SolarNRG een eindejaarsuitverkoop: kwalitatief hoogwaardige Europese omvormers voor een zeer zacht prijsje. Aangeboden als complete set inclusief blauwe of zwarte zonnepanelen met óf zonder installatie door SolarNRG. Omdat deze omvormers zelf niet beschikken over de ‘online monitoring’ mogelijkheid worden de uitverkooppakketten standaard uitgerust met een Plugwise monitoringset. Hiermee wordt naast de opwekking van de zonnepanelen ook het elektriciteits- en gasverbruik inzichtelijk gemaakt op de Plugwise App! (let op: hiervoor heeft u een slimme meter nodig)

Interesse in een voordelige set zonnepanelen als doe-het-zelf pakket of inclusief installatie door SolarNRG?
Neem dan contact op met Stephan van Berkel (stephan@solarnrg.nl) en ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor een van deze superdeals!

Zie de bijgevoegde documentatie voor de beschikbare voordeelsets.

Bijlagen:

Deel deze pagina