Nederland / Nederlands

Eerste panelen grootste zonnepanelencollectief NL geplaatst

4 oktober 2013 - De eerste panelen van de 3e ronde van het grootste zonnepanelencollectief van Nederland zijn vrijdag 4 oktober het dak op gegaan op de Valkenvoortweg in Waalwijk op de schuur van de familie van Dal. Tijdens deze eerste installatie, zijn 66 panelen met een oppervlakte van ongeveer 110m2 gelegd. Goed voor ruim 14.000 kWh stroom. De panelen voorzien daarmee voor 90% in de energiebehoefte van het bedrijf.

Johan Schuitemaker (Productmanager LTO Energie) en Marco van Veen (CEO SolarNRG) hielpen een handje mee op dit bijzondere moment.

Over Vraagbundeling zonnepanelen
Er is volop belangstelling voor zonne-energie. Ook bij agrariers. Verduurzaming van de agrarische bedrijfsvoering is voor de drie LTO organisaties (LTO Noord, LLTB en ZLTO) een belangrijk speerpunt. Daarin past ook het zo goed mogelijk benutten van zonne-energie door het plaatsten van zonnepanelen op agrarische gebouwen.

Na een zorgvuldig aanbestedingstraject door LTO is SolarNRG als beste uit de bus gekomen met een scherp aanbod voor turn-key (compleet en werkend) geleverde zonne-energie installaties voor de leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. SolarNRG zal bijna 400 zonnestroominstallaties leveren in deze derde ronde Vraagbundeling Zonnepanelen.

Meer informatie vindt u op de website Vraagbundeling zonnepanelen.

Deel deze pagina