Nederland / Nederlands

Kroetenzon

Deze pagina bevat informatie over de collectieve aankoop van zonnepanelen voor de wijk De Kroeten in Breda.

Wat is Kroetenzon?
Kroetenzon is een initiatief van NRG031 i.s.m. Wocozon en is het resultaat van de inspanningen van Kroetenwind van de afgelopen twee jaren om de wijk De Kroeten energiezuiniger te maken. Speciaal voor de wijk De Kroeten is deze aanbieding tot stand gekomen.

Uit een inventarisatie onder de wijkbewoners is gebleken dat een steeds groter aantal huishoudens graag zelf energie wil opwekken en positief staat tegenover zonnepanelen. Bijkomend voordeel is dat de wijk zeer geschikt is voor zonnepanelen.

Kroetenzon heeft, samen met Wocozon, de inkoopkracht gebundeld, om een zeer scherp aanbod te realiseren voor de bewoners van de Kroeten. De optimale aanbieding is geselecteerd op prijs/kwaliteit en heeft geleid tot deze aanbieding van SolarNRG.
SolarNRG heeft veel ervaring met collectieve inkoopacties en verzorgt mede hierdoor al jaren de tenders van Vereniging Eigen Huis en provinciale inkoopacties. SolarNRG biedt een totaaloplossing waarbij gemak gecombineerd wordt met kwaliteit tegen een scherpe prijs. Inkoop, transport, levering, installatie en garantie zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft niets te doen of te regelen.

Inschrijven
U kunt zich per heden voor deze collectieve aankoop aanmelden. Na het inschrijven ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor uw woning. Pas daarna beslist u definitief of u gebruik maakt van het aanbod. Als u het contract sluit voor 31 december, kunt u gegarandeerd nog profiteren van de tijdelijke BTW-korting op zonnepanelen. Na deze datum kan de regeling zijn aangepast.

Huurder: Wocozon?
Woont u niet in een koopwoning? Neem dan contact op met uw verhuurder of woningcorporatie en vraag of u, zonder investering van u zelf of uw woningcorporatie, ook een zonnepaneel installatie kunt krijgen via Wocozon. Wocozon geeft huurders bij aanvang gemiddeld 10% korting op hun stroom rekening en biedt daarna bevriezing van elektralasten. Wocozon financiert alles 100% zelf.

Financiering?
Niet iedereen kan of wil een zonnepaneelinstallatie uit spaargeld betalen. Door de Ribank is speciaal voor zonnepanelen een duurzaamheidslening voor particulieren ontworpen onder gunstige voorwaarden. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Vragen?
Indien u vragen heeft over deze groepsaankoop, het aanbod of de levering neem dan gerust contact op met SolarNRG. Dat kan via het e-mailadres info@solarnrg.nl of bel 0174 - 444 171.

Deel deze pagina