Nederland / Nederlands

Financiering

Greenloans biedt in nu samenwerking met SolarNRG ‘groene leningen’ aan die u kunt gebruiken voor de aanschaf van uw zonnepanelen. GreenLoans is een onderdeel van ALFAM Consumer Credit welke een zelfstandige dochter van ABN AMRO Bank is. Green Loans staat onder toezicht van de AFM en heeft een vergunning voor het verstrekken van consumptief krediet.

De voordelen van deze lening zijn een relatief lage rente van 5.5% (voor leningen boven de 5000 euro) effectief, een looptijd van 15 jaar waardoor u direct een positieve cashflow genereert.

U betaalt elke maand een vast bedrag (rente en aflossing) voor een periode van 180 maanden (15 jaar), de rente staat ook voor 15 jaar vast dus u weet precies wat u elke maand moet betalen. Na de looptijd jaar is de hele lening afgelost. Wanneer u uw huis verkoopt kunt u de lening boetevrij aflossen.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden, hierin staat alles tot in detail beschreven. Ook kunt u een tarievenkaart downloaden waarop u zelf heel gemakkelijk kunt zien wat uw maandlasten zouden zijn.

Meer informatie vindt u op de website van Grean Loans.

Bijlagen:

Deel deze pagina