Nederland / Nederlands

Financiering

GreenLoans biedt in samenwerking met SolarNRG ‘groene’ leningen aan die u kunt gebruiken voor de aanschaf van uw zonnestroomsysteem. GreenLoans is een onderdeel van ALFAM Consumer Credit, dat een zelfstandige dochter is van de ABN AMRO Bank. GreenLoans staat onder toezicht van de AFM en heeft een vergunning voor het verstrekken van consumptief krediet.

De voordelen van deze lening zijn een relatief lage rente van 4,9% effectief (voor leningen boven de 5000 euro), een looptijd van 15, 10 of 5 jaar, waardoor u direct een positieve cashflow genereert en de mogelijkheid om meerdere investeringdoelen/initiatieven met elkaar te combineren.

U betaalt elke maand een vast bedrag (rente en aflossing) voor een periode van 180 maanden (15 jaar), 120 maanden (10 jaar) of 60 maanden (5 jaar). De rente staat ook voor 15, 10 of 5 jaar vast, dus u weet precies wat u elke maand moet betalen. Na deze looptijd is de hele lening afgelost. Wanneer u uw huis verkoopt kunt u de lening boetevrij aflossen.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden, hierin staat alles tot in detail beschreven. Ook kunt u een tarievenkaart downloaden waarop u zelf heel gemakkelijk kunt zien wat uw maandlasten zouden zijn.

Meer informatie vindt u op de website van GreanLoans.

Bijlagen:

Deel deze pagina